7.4.2011

Obedience training with May

Tiistaina pääsin korvaamaan Kuuran poissaoloa. Mulla meni tiistai aamuna niin pahasti hermot Kuuran kanssa, että päätin ottaa Mayn mukaan. Kyllä taas tuli todettua, että on mulla upea ja taitava pentu!! Sain osakseni sellaisia kommentteja, että "Miten sulla voi olla noin rauhallinen pentu?". Kyllä oli ylpeä olo! :)

On tuesday I went to obedience training with May. These were actually Kuura's training but I got so angry with Kuura that I got May with me instead. I noticed again how clever puppy I have. Training friends said that "How can it be possible that your puppy is so peaceful?"

Muut harjoitteli maasta sivulle istumaan nousua, mutta me harjoiteltiin pelkkää maahanmenoa. Harjoiteltiin ns. syöksymistä maahan siten, että May sukelsi jalan alta.

At first we practice laying down so that May swooped unter my leg. Harjoiteltiin yksikseen perusasentoa, ku en koko ajan viittiny tuota maahanmenoa harjoitella. Hyvin alkaa neiti jo hoksaamaan perusasennon paikkaa ja ideaa. Vielä on pitkä matka siihen, että itsenäisesti tulee, mutta hyvällä mallilla tämä liike on! Tein myös seuraamista imuttamalla ja hyvin pysyi neiti jalan vieressä.

We practice alone a heel postion because I didn't want practice laying down all the time. This movement is on track. 

Välillä piti myös vähän temppuilla / We did also trikcs:Lopuksi vielä harjoiteltiin ohjattua noutoa, joka on siis EVL liike. Vähän nauratti, että koira ei osaa vielä edes maahanmenoa ja tässä sitä harjoitellaan EVL:n liikettä. :D No noita suuntia voi jo pennun kanssa harjoitella, joten ei muuta ku namikippo ja merkki ohjaajalta lainaan ja treenaan. Ihan älyttömän hyvin May irtos palkoille ja pysyi jopa hetken merkillä seisomassa! Vähänkö olin tyytyväinen. ;)

I'm not sure what this movement is in English but this movement is one in special winner class. We practice directions; right and left. When this movement is done dog retrieves dumbbell made of wood. There are three dumbbells and only one must retrieve. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti