23.3.2013

Toko päivitystä

Musta on tullu ihan TOKO-hullu. Hyvän ystävän sanoin "TOKO ON POP"! :D

Kuuran reenit:

Tehtiin eilen treeneissä AVO-liikkeet peräjälkeen. Seuraaminen oli ihan ok. Hiukan parannettavaa käännöksissä, kontaktissa.. Mutta mun mielestä tää oli tositosi hyvää, koska melkein koko ajan pysyi kontakti eikä ollu laamailua!! Liikkeestä maahanmeno, nouto, hyppy ihan ok. Kaikissa liikkeissä missä K tulee eteen, ennakoi perusasentoon siirtymistä. Tätä siis reenattava. Kaukoissa ei meinannu nousta ensimmäiseen istumiseen ja muutkin istumiset hiukka hakusessa...

MUTTA sitten. Liikkeestä seisomisen ISTUI ja luoksetulossa ei pysähtynyt. Siis mitä ihmettä meidän huipulle seisomiselle on tapahtunut?! :O Melkeen itku meinas päästä.

Oli ihan kiva pitkästä aikaa kokeilla tuollasta koemaista reeniä. Olin tyytyväinen ku koira keskitty muhun, motivaatio säilyi. Teki liikkeet melko hyvin.. Pieniä virheitä toki oli, mutta nyt tiiän mitä pitää treenata. Mua jopa houkuttais ilmoittaa K kisoihin, mutta taidan kuitenkin jättää väliin...

VOI-EVL liikkeissä alkaa olla hyviä palasia. Metalli tehtiin jo kokonaisena liikkeenä eikä muuta ongelmaa ku pieni vinous palautuksessa. Tunnarissa on vielä tekemistä, mutta sekin varmasti paranis ku reenais enemmän kotona. Ohjatussa tuli viimeksi hieno ongelma. MERKKI!! Meillä on alkanut nyt mennä piloille kaikki ne jutut, jotka on ollut meidän vahvuus. Kuura nimittäin yritti lusmuilla merkin suorittamisen suhteen ja karata keskikapulalle. Itse nouto menee hyvin ja suunnatki on hallinnassa.

Mayn reenit:

Seuraaminen saatu hyvälle mallille! Mun pitää olla vaan tiukkana, että May tekee kunnolla. Alkaa tosi helposti pelleileen.

Luoksetulossa Maylla on ihan liikaa vauhtia. Siis voitteko kuvitella, että joku sanois näin?! :D Liikaa vauhtia. Hahahaha. Yks reeni kerta May kivasti kamppas mut luoksetulossa.. Ihana mustelma polvessa muistona. <3

Seisominen ja maahanmeno meinaa mennä sekasin, mutta yritän ratkoa tätä ongelmaa reenaamalla niitä eri kerroilla ja nyt huomasin, että mun pitää miettiä miten mä niitä reenaan. Oon vähän liian samankaltaisia reenejä tehny niille. Ei ihme jos menee pienen blondin päässä vähän sekasin. ;)

Hyppyä tehdään kosketusalustalla. Erikseen pitää nyt reenata kosketusalustalla malttia siihen seisomiseen. Hyppyyn yhdistettynä ei vielä onnistu. Sama juttu ruudun kanssa. Tosin ruudulla ei oo mtn kiirettä edes.

Luoksepäästävyyteen on tullu malttia. Ei hyöki pusimaan ja halimaan ja aaah ku ihmiset on niin ihania.. Vaan malttaa istua nätisti ja antaa koskea. Paikallaolokin on parantunut huomattavasti etupalkan ansiosta.

1 kommentti:

  1. Meillä kävi myös vähän aikaa sitten niin, että ihan huippu ja kisavalmis oletettavasti kymppiä ainakin hipova liike, ALO:n luoksetulo, meni yhtäkkiä ihan pipariksi, kun Hoina meni jättövaiheessa toistamiseen istumisesta minun pois kävellessäni makuulle. Siinä vaiheessa oli itsellänikin poru lähellä, ja arvaa vaan, ollaanko hiottu istumaodotteluja ja vähennetty paikkamakuuta tämän myötä? :D Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista