9.2.2013

Kuuran kuulumisia

Tammikuussa Kuurakin aloitti pitkästä aikaa ohjatun tokon.

Ensimmäisellä kerralla herran motivaatio olikin ihan superia. Sen jälkeenkään ei muuta moittittavaa ole kuin ärsyttävä nuuskiminen!! Voi perketi, että pitää nuuskia sitä hallin mattoa.

Ollaan VOI-EVL ryhmässä, joten pääasiassa ollaan niitä liikkeitä treenattu. Seuraaminen on hyvää, sivuttaisaskeleet ja peruuttaminen on nyt suurin treenin aihe.

Kaukokäskyistä istu-maahan on hyvällä mallilla. Vaihtaa asennot hyvin, mutta haluan niihin lisää terävyyttä ja vauhtia.

Metallikapula on yök, joten sitä treenataan nyt. Kuu kyllä hakee sen, mutta välillä pudotteli eikä vauhtiakaan ollut niinkuin normi noudossa.

Tunnari oli tänään loistava! Laitettiin hallin lattialle talouspaperin palasia. Vein oman kapulan yhden alle ja K löysi sen hienosti. Piti kapulaa suussa hyvin, toi sen oikeaan asentoon eteen, luovutti nätisti ja tuli hienosti sivulle. En tehnyt enempää, koska oli niin hieno. Nyt ruvetaan lisäämään "vääriä" kapuloita.

Z meni ihan ok ku treenattiin. Pitää treenata etupalkalla, koska helposti kattelee taakse, kun minä käyn siellä mutkan. Vaarana, että esim seisomisessa teputtaa.

Ruutuun juoksee hienosti ja pysähtyy kosketusalustalle. Ens kerralla katotaan miten lähdetään siitä etenemään.

Luoksetulon stoppi on hyvässä kunnossa, mutta suorassa luoksetulossa himmaili lopussa. Pitää hioa vauhtia siihen, että tulee samaa vauhtia loppuun asti. Musta tuntuu, että Kuuran pitää keskittyä siihen, että tulee oikein eteen. Sen vuoksi vauhti tippuu. Nyt sitten eteentulon treenausta niin kyllä se vauhtikin sieltä löytyy taas! :)

Paikallaoloa alettiin tänään ottamaan etupalkalla. Jospa siitä olisi apua siihen, ettei koira vaihda asentoa tai nuuskuttele.

Kuura tutkittiin myös joulukuussa. Polvet 0/0 ja silmät terveet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti