9.6.2012

Kesän ensimmäiset jäljet

Käytiin tänään vetäseen kesän ekat jäljet. Mä unohin ottaa veren sulamaan, joten kaikille tehtiin pk-jälet. :D

Mayn jälki oli aika lyhyt. Ehkä n. 50 m suoraa. Yritin saada neidin keskittymään tekemiseen sillä, että laitan jäljelle kissanruokaa. Sen vuoksi jäljestä tulikin aika lyhyt.. Kissanruoka loppu kesken. :D Välillä M jopa keskitty, mutta suurimmaksi osaksi jäljestys oli taas ihme sähellystä. Ei kai se auta ku ettiä joku pelto mihin voin tehä jälkeä Maylle. Metsässä näköjään heti menee ihan höpöksi tuo homma.

Photo: Olli KauppiKuuran jälki oli ehkä n. 400-500 m pitkä ja se mutkitteli. Suoria kulmia ei kuitenkaan vielä ollut. Olli teki jäljen, joten mä en päässyt millään tavalla vaikuttamaan koiraan. Välillä Kuura katto mua ja haki ihan selvästi tukea, mutta ku vaan seisoin paikollaan niin koira tuumas osaavansa ihan ite! Tekee tosi hyvää Kuuralle tämmönen itsenäisyyden opettelu. Tosi kauniisti Kuura jo jäljestää ja pysyy hyvin jäljellä. Oon ihan älyttömän ylpee. :)

Photo: Olli Kauppi

Viuhtin jäljen mittasin kännykällä ja se oli 180 m pitkä ja hiukan mutkitteleva. Viuhtilta oli selvästi hiukka unohtunut mistä hommassa on kyse, koska pyrki kokoajan taaksepäin jäljellä. Loppua kohden työskentely parani ja uskon, että seuraavalla kerralla menee jo taas ihan erilailla.

Photo: Olli Kauppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti