15.7.2011

May's agility course

Meillä alkoi Mayn kanssa agilityn alkeiskurssi. Kaksi kertaa ehdittiin käymään ja sitten neiti aloitti juoksun!! Nyt loput 4 kertaa jää väliin. Saapa nähä päästäänkö jatkokurssille. :D

Ensimmäisellä kerralla tehtiin pöytää, keppejä, putkea, rengasta ja paikallaoloa. Saatiin me tehdä Mayn kanssa myös hyppy+hyppy+putki. :D

We started agility beginners course with May. We went there two times and then May started her first heat! We can’t go to last four times. I hope that we get a place in advanced course.

First time we did table, weave poles, tunnel, tire jump and long sit. May got also to do jump + jump + tunnel.
Keppitekniikka huippu luokkaa!


Toisella kerralla tuli vettä koko tunnin, mutta onneksi ei olla sokerista! Tehtiin hyppyä yksittäisenä, pöytää, puomia, pussia, muuria ja lopuksi vielä hyppy+hyppy+putki.. tällä kertaapa neiti keksi, että hän ei mee putkeen!! :O Liekkö alkavan juoksun tuomaa v*ttuilua vai mitä, mutta ei se sinne meinannu millään sujahtaa. Onneks lopuksi saatiin onnistunu toisto. Siihen oli hyvä lopettaa.

On the second time it was raining the whole hour. We did jump, table, dog walk, collapsed tunnel, panel jump and jump + jump + tunnel. But this time May didn’t want to go into the tunnel! :O Finally we get one successful tunnel and we stopped there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti